Vyhledávání


Kontakt

Zítra proti velkému rivalovi,SPARTĚ!Bude vyprodaný "dům"?

10.10.2009 21:38

Zítra(11.10.2009)se střetnou dva velcí rivalové,Pardubice a Sparta Praha.Poslední utkání,které se hrálo na Spartě vyhrály pardubice 3:2 po sam.nájezdech,kdy rozhodující nájezd proměnil Rostislav Špirko.Utkání začína netradičně v 18:10.Do utkání nezasáhne Tomáš Divišek,Jan Kolář a nově i kanonýr Colby Genoway!

Aktuálně ze sparťanské kabiny

Pražané dokázali v pátečním utkání doma udolat celek Vítkovic 4:3 po samostatných nájezdech. Sparta v utkání vedla 2:0, nakonec byla ráda za stav 3:3 po šedesáti minutách, neboť hosté dokázali třemi brankami otočit stav.

„Přistoupili jsme k zápasu dobře, vedli jsme 2:0 a škoda kontaktního gólu v první třetině. Pak nás trošku srazil druhý gól, který padl s přispěním rozhodčího. Je součást hry, ale nahrál Vránovi, jenž srovnal na 2:2. Závěr byl vabank. My jsme měli šanci rozhodnout už v prodloužení. Kdyby to Petr Ton dvě vteřiny před koncem trefil, tak by to bylo lepší,“ hodnotil dvoubodové vítězství asistent trenéra Sparty František Výborný.(zdroj:www.hcpce.cz)

Sestavy z minulého utkání

Hašek – Kočí, Čáslava, Nakládal, Havíř, Píša, Kolář II, Jillson – P. Sýkora, Špirko, Pivko – Zohorna, Koukal, Starý – Cetkovský, Genoway, Somík – Klejna, Semorád, Rákos.
Chábera – Vykoukal, Gulaši, Macholda, Hanzlík, Černošek, Hudec, Mrázek – Ton, Broš, Kafka – D. Výborný, Hlinka, Netík – Látal, Langhammer, Ručinský – Hromas, Koreis, Podlešák.